Contactcentres.be op Young Talent In Action

oktober 24, 2017

Ieder jaar organiseert het VBO een jobbeurs voor jongeren op zoek naar hun droomjob. Ze komen massaal langs (dit jaar waren er meer dan 1000 aanwezigen!) in hun zoektocht naar inspiratie over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Young Talent In Action vond dit jaar plaats op 2 oktober en dankzij ons lidmaatschap bij het VBO was Contactcentres.be erbij!

Met onze aanwezigheid en persoonlijke aanpak konden we jongeren een ander beeld op onze sector geven dan de negatieve stereotypen die er in de media soms rondgaan. Ze waren bijvoorbeeld verbaasd over de hoge profielen die er in contact centers gezocht worden en over de uitdagende functies waar we over konden vertellen.

Naar volgend jaar toe zijn we al bezig met plannen naar vormgeving en sprekers bij de stand, rebranding met een jong publiek in het achterhoofd en een nog positievere boodschap naar jongeren op zoek naar een stabiele job.

 

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This