Soleo neemt BSG over, afscheid van Marc-Derek

april 5, 2018

Het Nederlandse bedrijf Soleo Contact Centers heeft BSG Contact overgenomen. Ook de activiteiten van BSG in België vallen voortaan onder Soleo, met Maarten Heijermans nog steeds als directeur. Marc-Derek Schönberger verlaat het bedrijf én de Raad van Bestuur van Contactcentres.be. Bij Soleo is Jac Vermeer een van de nieuwe directieleden.

“Na 11 mooie jaren bij BSG, ga ik aan de slag bij Bruna, terug naar de retail, waar mijn roots liggen,” legt Marc-Derek uit. “Ik heb altijd met veel plezier mijn steentje bijgedragen aan Contactcentres.be en wens de federatie alle verdere succes toe.”

Soleo Contact Centers werd 10 jaar geleden opgericht door directeur Alco Bosch. In Deventer verzorgt het met 150 seats 24/7 telefonie, email, chat, webcare, backoffice en interim activiteiten voor haar opdrachtgevers. BSG, opgericht in 1964, is actief op het gebied van telemarketing, direct marketing en lead generatie. Met circa 600 seats en medewerkers in Nederland, België en Curaçao is BSG een gerenommeerde specialist op het gebied van commercieel in- en outbound klantcontact.

Naast Arjan Toor wordt de directie van Soleo uitgebreid met een voor België bekend gezicht. Jac Vermeer, eerder CEO van IPG in België, heeft mooie plannen met Soleo: “Dit is de eerste stap in onze groeistrategie. Met BSG bereiken we dekking in de Benelux. Hierna verwachten we ons portfolio verder uit te breiden, hierover later meer. We zijn blij dat we met het landenmanagement en de medewerkers van BSG verder kunnen werken aan bredere en betrouwbare dienstverlening voor al onze klanten.”

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This