MyForce op CeBIT 2017: it’s a wrap!

mei 31, 2017

Voor de allereerste keer stond MyForce op CeBIT, één van de grootste technologie- en innovatiebeurzen ter wereld. MyForce kreeg deze exhibitor spot van de Europese Commissie als erkenning voor het potentieel van het BISON project, een nieuwe innovatieve QA monitoring tool die gebruik maakt van spraaktechnologie.

…En het was meteen een groot succes. Veel mensen toonden interesse in de verschillende manieren waarop de technologie actuele business challenges kon oplossen zoals GDPR, automatische analyse van de gesprekskwaliteit, of het toevoegen van nieuwe security-lagen met voice biometrics-technologie. Daarnaast was de koffie nog lekker ook!

Eén van de hoogtepunten was wanneer MyForce business development manager Bart bezoek kreeg van niemand minder dan Europees Commissaris Věra Jourová en Vice President van de Europese Commissie Andrus Ansip. Beiden waren erg geïnteresseerd in de manier waarop BISON kan gebruikt worden in verband met GDPR, en de privacy-by-design aanpak van de tool.

Voor meer info over BISON: klik hier

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This