Mifratel wint Trends Gazellen Ambassadeurschap

maart 21, 2017

Mifratel werd door de redactie van Trends uitgeroepen tot Trends Gazellen Ambassadeur voor middelgrote bedrijven in Oost-Vlaanderen. Dat betekent concreet dat Mifratel binnen die categorie de sterkste groei vertoonde qua omzet, personeelsbestand en cashflow.

“Vanzelfsprekend zijn we bijzonder vereerd met deze belangrijke onderscheiding”, verklaart Frank Dhooghe, CEO van Mifratel Group. “In 2015 werden we al de nummer 4 op de Trends Gazellenlijst en in 2016 bereikten we de derde positie. Maar de nummer 1 positionering is natuurlijk een nog veel mooiere erkenning.”

Hoe Mifratel het verschil maakt

Mifratel Group telt 850 werknemers en heeft een geconsolideerde omzet van € 40 miljoen euro. Mifratel helpt bedrijven met het uitbouwen en optimaliseren van klantenrelaties, door klanten te bellen, te mailen en te schrijven.

“Contactcenters krijgen nogal eens af te rekenen met een negatief imago,  en soms is dat terecht. Zonder degelijke rekrutering, opleiding en omkadering van en voor de medewerkers, kan de geboden klantenervaring ondermaats zijn. En dat is nefast voor de volledige sector”, verduidelijkt Frank Dhooghe. “Mifratel pakt de zaken heel anders aan en biedt kwalitatieve oplossingen voor bedrijven die hun klanten écht belangrijk vinden. Dat vertaalt zich in een voortdurende, stabiele groei die ons vandaag het Trends Gazellen Ambassadeurschap oplevert. Het is dus duidelijk dat onze aanpak, met focus op kwaliteit en flexibiliteit, resulteert in positieve resultaten.”

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This