Inspiratie sessie over AI en messaging apps in het contact center

mei 31, 2017

CM Telecom & Contactcentres.be nodigen u uit om deel te nemen aan de What’s Up inspiratie sessie in Hof Van Boeres in Londerzeel op woensdag 7 juni 2017 vanaf 13u30. We hebben het over AI als rechterhand van de contactcenter medewerker en we brengen twee contact center cases waar messaging apps in de praktijk worden gebruikt.

“Beste contactcenter, bel me, schrijf me, laat me toch iets weten. Lees je wel mijn Facebook Messenger- of  WhatsAppberichtje? Ik heb gemaild, gechat, gebeld en krijg geen duidelijk antwoord.”

Klanten willen meer en meer communiceren via de gekende sociale mediakanalen.

Het contactcenter van Octa+, energie- en brandstoffenleverancier is één van de enige klantendiensten in België die WhatsApp als contactkanaal effectief inzet.

Careem, de Uber uit het Midden Oosten, voert dagelijks duizenden conversaties met haar klanten via messaging apps zoals Telegram.

Hoe kan een virtuele assistent de call center agent ondersteunen in digitale en toch persoonlijke klantinteractie op maat? Keynote Speaker Erwin van Lun van chatbot.org laat zijn licht schijnen over de toekomst van chatbots.

We gaan met jullie in gesprek: Waarin moeten we nu investeren om binnen 5 jaar succesvol te zijn?

Afsluiten doen we met een netwerkmoment bij een frisse cocktail

Bekijk hier de uitnodiging en schrijf u in…

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This