Contactcentres.be werkt mee aan FOD Economie campagne

april 16, 2018

Maandag 16 april start de nationale “Oplichters Aan De Lijn” campagne. Dit kadert in de jaarlijkse Fraud Prevention Month van FOD Economie. Wij willen u als sectorfederatie graag van alle details van deze campagne op de hoogte brengen.

Nederlandse bedrijven proberen Belgische consumenten op te lichten door een telefonische aanbieding niet te bevestigen en vervolgens alsnog door een incassobureau achter de betaling aan te zitten, vaak vanuit dezelfde lokatie.

De preventiecampagne besteedt vooral aandacht aan hoe een consument een frauduleuze call kan onderscheiden van een kwalitatieve telemarketing call, volgens de belangrijkste elementen van de Wet op Verkoop op Afstand.

Hier vindt u alle details van de campagne waaraan Contactcentres.be zijn volledige medewerking verleende. Dinsdagochtend hoort u directeur Hans Cleemput bij De Inspecteur op Radio 2…

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This