Contact Center Disruption

september 29, 2016

visual-mailing-congres-2016

Innovatieve en disruptieve technologieën veranderen onze manier van werken. Wil u weten wat de impact is van disruptieve technologieën op klantcontact? Is uw contact center er al klaar voor? Kom naar Contact Center Disruption, het jaarlijkse Belgische Contact Center Congres. Onze keynote sprekers Steven Van Belleghem, Hans Similon, Davy Kestens en Peter Hinssen praten u helemaal bij over wat ons en uw klanten in de nabije toekomst te wachten staat.

Op 7 december vindt in Mechelen het jaarlijkse Contact Center Congres plaats, vanaf 2016 opnieuw onder de vleugels van Contactcentres.be. In de voormiddag zijn er 4 verschillende workshops. Tijdens de lunch organiseren we een speed networking session. En in de namiddag zal het auditorium goed gevuld zijn voor de vier top keynote sprekers.

De inschrijvingen zijn open en lopen vlot binnen. Inschrijven kan op www.contactcentercongres.be. Daar vindt u ook alle informatie over het congres.

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This