Contact Center Awards compleet vernieuwd in 2017

april 28, 2016

Caviars2015

Nadat de afgelopen drie jaar de beste contact centers van het land streden om één van de Caviars, hebben we op basis van feedback van onze leden besloten een compleet nieuwe aanpak te hanteren voor de organisatie van de sectorprijzen. De Caviars worden opnieuw de Belgian Contact Center Awards, back to the roots van de verkiezing zoals ze in 2007 voor het eerst genoemd werd. Ook de basisingrediënten van die eerste succesvolle edities komen terug in ons nieuwe recept.

Door de volledige restyling hebben we besloten om in 2016 geen sectorprijzen uit te rijken zodat we in 2017 sterk kunnen uitpakken met het nieuwe concept. In december 2016 is er de kick-off van de Belgian Contact Center Awards waarbij we het nieuwe concept toelichten, de procedures verduidelijken en de tijdslijn bekendmaken. Vast staat dat op xx mei 2017 in een grootse awardshow de winnaars van de Belgian Contact Center Awards bekendgemaakt worden.

Binnen het nieuwe concept gaan we voor:

  • Volledige transparantie
  • Objectieve beoordeling
  • Een compleet nieuwe jury, bestaande uit contact center experts en oud-winnaars
  • Duidelijke categorieën
  • Vereenvoudigde inschrijving
  • Meer cases

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This