Congres, Do Not Contact Me en Access All Areas: druk najaar voor Contactcentres.be

november 9, 2016

cccongres-keynotes-banner-1200

Het zijn drukke tijden bij Contactcentres.be dit najaar, met als absoluut hoogtepunt ‘Contact Center Disruption’. Het Contact Center Congress op 7 december in Lamot in Mechelen mag rekenen op flink wat belangstelling. Deze week ronden we de kaap van 250 inschrijvingen. Wacht dan ook niet te lang met inschrijven. U kan zich registreren op www.contactcentercongress.be.

Eer het zo ver is, brengen we met Contactcentres.be nog twee interessante evenementen. Op 15 november houden we het ‘Do Not Contact Me’ Seminar bij Proximus in Brussel.

dncm-seminar-proximus-2016

Er zijn nog minder dan 10 plaatsen beschikbaar voor de late beslissers onder u. Ook de FOD Economie heeft ondertussen zijn deelname bevestigd en zal ons inzicht geven in de interpretatie en toepassing van de wetgeving. Onder de aanwezigen is er een mooie mix van inhouse en facilitaire contact centers die samen zullen sparren over (tele)sales, nu en in de toekomst. Inschrijven kan u hier.

Op 1 december geen mix met facilitaire maar alleen maar inhouse contact centers. Dan is er namelijk de Access All Areas bij Colruyt Group in Halle. Naast de unieke gelegenheid om een keer mee binnen te kijken in het contact center van Colruyt, leren we ook hoe Colruyt Group de reorganisatie van hun klantcontact in Project Incont@ct ervaren heeft.

access-all-areas-colruyt-0112

Voor de Access All Areas zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar en daarvan is de helft ondertussen ook al opgevuld. Snel inschrijven is dus ook hier de boodschap! Inschrijven kan hier.

We zien u dus graag terug de komende weken, liefst op alle 3 de evenementen 🙂

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This