Congres & Awards registrations open!

augustus 14, 2018

 

De inschrijvingen van het grootste Belgische contact center event zijn van start gegaan! Het belooft een goed gevulde dag te worden met top sprekers en inspirerende cases op de awardshow.

Congres Concept Switch

Het concept van het congres verandert dit jaar een klein beetje. We nodigen jullie uit vanaf 12u voor een goed gevulde namiddag met als centraal thema CONNECTIVITY. We konden enkele top sprekers voor jullie strikken:

  • Saskia Van Uffelen (CEO Ericsson) overtuigt je van haar nieuwe organisaticultuur: Everyone a boss
  • Erik Van Den Eynden (CEO ING) doet nieuwe opzet van het klantcontact na de transformatie binnen ING uit de doeken en showt zijn Customer Loyalty Teams
  • Rik Vera (partner Nexxworks) komt jullie alles vertellen over extreme customer focus in a digital world!

 

Nieuw! Contact Center Awards!

Naast het congres introduceren we met veel trots de vernieuwde Contact Center Awards. Aanmelden kan via een korte procedure met een aantal vragen over drie mogelijke topics:

  • Connecting People – je medewerkers en talenten als bouwsteen van de organisatie
  • Connecting Technology – zonder technology geen vooruitgang
  • Connecting Customers – alles draait om de klant

Een onafhankelijke jury onder leiding van Sven Pichal kiest de top 3 die een kort filmpje mag laten zien aan het grote publiek tijdens de awardshow. Op basis van een objectieve puntenlijst kiezen zij in overleg ook een winnaar die de award en een certificaat overhandigd krijgt bij de onthulling.

De aanmeldingen van de awards lopen tot 1 oktober. Blinkt jouw organisatie uit in één van deze drie categoriën, meld je dan als de bliksem aan om te schitteren tijdens de Awardshow!

Liever van op een afstand toekijken naar het spektakel? Registreer je dan voor de awardavond. Die start met enkele inspirerende talks, opnieuw met als thema connectivity.

Of kom zoals de meesten gewoon naar congres én awards en profiteer van een nog aantrekkelijkere korting met het Combiticket!

 

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This