Bedankt voorzitter Hilde Verdoodt

juni 27, 2017

Op de Algemene Ledenvergadering van 20 juni kondigde Hilde Verdoodt (In2Com) aan dat ze haar rol als voorzitter zou neerleggen.

Tijdens de afgelopen bestuursperiode wist ze Contactcentres.be om te toveren van een kleine ledengroep met beperkte middelen tot een professionele federatie. We kunnen samen met haar terugkijken op een geslaagd mandaat. Haar grootste prioriteit was om van Contactcentres.be weer een gezonde en goed draaiende federatie te maken en dat is meer dan geslaagd! Niet alleen zijn de financiën weer positief, Hilde was als voorzitter ook een voorstander van het eerste Contact Center Congress. Een concept dat meteen een groot succes bleek te zijn en waar velen uit de sector naar uitkijken als hét evenement voor contactcenters.

Hilde kan na drie jaar een bloeiende federatie overdragen aan Caroline De Roose (Randstad) die als vice-voorzitter voorlopig ad interim de taak als voorzitter overneemt tot de Raad van Bestuur de voorzitter officieel aanwijst. Hilde blijft wel lid van de Raad van Bestuur om zo mee de nieuwe koers van Contactcentres.be te bekrachtigen.

Bedankt Hilde, voor de fijne jaren en het harde werk!

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This