Pidpa zoekt planner voor het contact center

maart 9, 2021

Als in-house contactcenter helpt Pidpa dagelijks een 1500 klanten met al hun vragen over drink-, hemel- en afvalwater. Pidpa streeft ernaar om elke klant in één keer verder te helpen op een professionele, klantvriendelijke, kwalitatief hoogstaande manier. Het Pidpa team werkt in Herentals en in Antwerpen.

Het contact center van Pidpa is momenteel op zoek naar een planner. Als planner beheer je het volledige WFM-proces voor een team van ongeveer 45 medewerkers, inclusief het intra-day management, in rechtstreeks contact met de medewerkers. Je beheert de contactcenterdata en rapporteringen, zowel voor de eigen dienst als op vraag van anderen (intern en extern). Je werkt nauw samen met de teamcoaches en de manager. Je neemt initiatieven tot optimalisatie en uitbouw van het contactcenter, in het bijzonder met betrekking tot WFM en (big) data.

Interesse in deze vacature? Solliciteren kan via de website van Pidpa.

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This