Nieuwe bestuursploeg voor komende drie jaar bij Customer Contact

juli 14, 2020

Op de Algemene Leden Vergadering werd unaniem de nieuwe bestuursploeg van Customer Contact goedgekeurd voor de komende bestuursperiode van drie jaar. Met Yource, Carglass en Technologicx zijn er drie nieuwe leden bijgekomen in het bestuursorgaan, zodat het bestuursorgaan van juni 2020 tot juni 2023 bestaat uit 12 leden.

Yource, Carglass en Technologicx komen erbij

De negen bestaande leden stelden zich opnieuw verkiesbaar, maar bij iKanbi neemt Alain Marbehant het mandaat over van de afscheidnemende An Meers. En bij Telenet Business neemt voortaan Bruno Corneillie het mandaat over van Tom Van Lemmens.

Tom Van Lemmens keert met Technologicx wel terug in het Bestuursorgaan. Ook het inhouse contact center van Carglass, vertegenwoordigd door Lieve Huygens, en facilitair contact center Yource (het vroegere Mifratel), vertegenwoordigd door CEO Boris Wachters, treden toe tot het Bestuursorgaan.

Caroline De Roose blijft voorzitter

De Algemene Leden Vergadering werd wegens de Corona-maatregelen voor het eerst als video-meeting gehouden. 28 leden namen deel aan de video conference. Zij werden ook op de hoogte gesteld van het nieuwe dagelijkse bestuur. Caroline De Roose van Randstad blijft voor een tweede termijn voorzitter van de Belgian Customer Contact Association. Karin Van De Velde van Callexcell wordt vice-voorzitter. En Tom Van Lemmens wordt namens Technologicx penningmeester.

Lieve Huygens (Carglass)

Boris Wachters (Yource)

Bruno Corneillie (Telenet Business)

Alain Marbehant (iKanbi)

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This