Lidmaatschap Yource met onmiddellijke ingang geschorst

november 28, 2021

Customer Contact, de Belgische beroepsvereniging van klantendiensten en contact centers, heeft met onmiddellijke ingang het lidmaatschap van contact center Yource geschorst en distantieert zich uitdrukkelijk van de onregelmatigheden die zich mogelijk hebben voorgedaan bij Yource. Het contact center met vestigingen in onder andere Gent, Brugge en Moeskroen kwam zondag in het nieuws met mogelijke wanpraktijken bij de contact tracing.

“Wij willen het verdere onderzoek afwachten alvorens we verdere uitspraken kunnen doen, maar in tussentijd hebben we besloten om met onmiddellijke ingang het lidmaatschap van Yource te schorsen,” zegt Hans Cleemput, directeur van Customer Contact. “Als federatie streven we ernaar dat klanten het klantcontact als waardevol ervaren, dat medewerkers hun job met plezier en passie uitoefenen en dat bedrijven hun klantcontact op een centrale manier positioneren. Betrouwbaarheid en op een eerlijke manier met opdrachtgevers en medewerkers omgaan, maken daar integraal deel van uit.”

“Als federatie zijn wij altijd trots geweest op het werk dat onze contact centers geleverd hebben bij de contact tracing. Die contact centers hebben in korte tijd een nooit geziene samenwerking opgezet en mensen opgeleid en ingezet om mee de strijd tegen de Covid-19 pandemie aan te gaan. Uit eigen onderzoek is her belang en de waarde gebleken van klantcontact tijdens de Covid-19 pandemie,” aldus Cleemput.

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This