Hoe groot is de klantcontact sector in België?

november 9, 2021

Hoe groot is de klantcontact sector in België? Welke activiteiten worden er door Belgische contact centers uitgevoerd, hoeveel wordt er uitbesteed en in off- en nearshore landen gedaan? Customer Contact vraagt uw hulp (en een kwartiertje van uw tijd) om de volledige klantcontact-sector in kaart te brengen.

Customer Contact, de Belgische klantcontact federatie, heeft uw hulp nodig om de volledige klantcontact-sector in kaart te brengenIn een volledig nieuw klantcontact benchmark onderzoek zoeken we vooral antwoord op de vraag hoe groot onze sector vandaag is. We krijgen die vraag namelijk steeds meer vanuit politieke hoek en vanuit de media. Het helpt ons enorm om het belang en de waarde van klantcontact aan te tonen.

En daar hebben we dus uw hulp en die van uw collega’s voor nodig. We vragen slechts een kwartiertje van uw tijd om de vragen te beantwoorden. Het onderzoek is toepasbaar op alle vormen van klantcontact, niet alleen klantendiensten, ook helpdesks, telesales en alle andere vormen van klantcontact komen in aanmerking. Alle resultaten worden anoniem verwerkt.

Deelnemen kan via het online deelnameformulier.

Related Posts

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Wij brengen maandelijks uitgebreid nieuws, informatie, onderzoek, white papers, presentaties en evenementen over klantcontact in onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

Language

You have Successfully Subscribed!

Share This